NYHETER & UPPDATERINGAR

Recension om Siljan100 2016

Tisdagen den 20e December damp nr4 utav det Svenska Mountainbike magasinet - mtb Sweden Magazine ned i vår brevlåda. Vi hade fått tips om att det eventuellt skulle finnas en större artikel / recension om Siljan100 mtb-loppet i nämnda nummer. Så fort vi hade tidningen i handen började vi leta och leta, tills vi hittade recensionen. Läste igenom det hela en gång och sedan en gång till. Skickade tidningen till nästa person medans jag smälte det hela. Med stor ödmjukhet får vi säga att artikeln var en mycket bra sammanfattning utav hur deltagarna kände för loppet Siljan100, som är Sveriges första och mest utmanande 100miles mtb-lopp i Sverige. Vi rekommenderar att du skaffar en prenumeration på

9:e September Logga

Du som har följt oss dom två åren som Siljan100 gått, har säkert sett våra Röda loggor som visar datumet för loppet. Nu finns den nya Röda loggan uppe på vår Facebook sida för 2017 års datum. Om du inte följer oss på FB idag, rekommenderar vi dig att göra det. Du kommer vara först med att kunna ta del utav allra senaste nytt, kunna delta på events, följa våra äventyr och en massa andra kul saker.

Mtb Sweden Magazine!

Sveriges Ledande Mtb tidning - Mtb Sweden Magazine, har givit Linus Eriksson en Prenumeration på tidningen då Linus var först med att boka sig för Siljan100 2017. Stort grattis Linus och Stort Tack till Mtb Sweden Magazine.

Platserna till Siljan100 går åt !

Vi hann inte mer än öppna anmälan för Siljan100 den 7e december förrän den första anmälan droppade in Omgående. Linus Eriksson (se bild) var snabb som en kobra att hugga och var således den första som anmälde sig för att delta den 9e September 2017 på Sveriges första och mest utmanande Mtb Lopp - Siljan100. På endast tre (3) dagar har över 25% utav platserna gått åt. Då Siljan100 körs genom bla, mycket privat mark samt Naturreservat är start platserna begränsade då vi månar om den unika miljön som finns längs banan. Du som har funderat på nästa utmaning kan vi rekommendera Siljan100 som är Sveriges första 100miles (160Km) Mtb lopp. Det är även Sveriges mest utmanande med alla sina höjdmeter

Nostalgi Trip !

Under arbetet med den nya hemsidan för Siljan100 gick vi igenom en massa material och gamla videofilmer vi gjort. En film som gav oss mycket Nostalgi var vår Introfilm när vi presenterade Siljan100. Varsågod kära läsare så här såg det ut när det begav sig för Sveriges första 100miles Mtb Lopp - Siljan100.

© 2015 by ESS.

  • Black Facebook Icon

All rights Reserved by Swedish and Int. Laws

bilder, texter och al övrigt material tillhör ESS.