NYHETER & UPPDATERINGAR

Frukost på Hotellet !

Du som kommer att bo på Best Western Lerdalshöjden i Rättvik vill vi meddela att hotellet kommer att öppna upp Frukosten redan från kl 05:30 för dig som kör Siljan100 den 9e september Detta innebär att du får gott om tid att äta en bra och näringsrik frukost innan starten. Det kallar vi bra service:-)

Best Western - Ditt Boende i Rättvik !

Vi rekommenderar Best Western för boende i Rättvik. Bra standard, härlig frukost och riktigt bra priser. Fördelen med att bo på ett hotell som Best Western Rättvik är att du slipper ha med dig egna handdukar, sänglinnen, städa själv, mm som är brukligt när du bor på camping eller vandrarhem. Du sover i riktigt bra sängar och har all service tillgänglig. Hela Siljan100 gänget , dvs alla funktionärer och inblandade bor på Best Western Rättvik. Vi har provat dom ett antal gånger tidigare och dom har alltid levererat fullt ut med bra service. Best Western i Rättvik kommer att ha ett cykelrum för oss tillgängligt vilket är praktiskt. Välkommen du också till Best Western i Rättvik.

PM har gått ut till alla anmälda!

Alla deltagare som är anmälda har fått via mejl ett PM där allt står inför årets Siljan100. Kartor, depåer, GPS filer mm, mm. Har du inte fått detta mejl så vänligen kontrollera din skräppost ifall det har hamnat där. Hittar du inget så kontakta oss på info@siljan100.se så hjälper vi till

© 2015 by ESS.

  • Black Facebook Icon

All rights Reserved by Swedish and Int. Laws

bilder, texter och al övrigt material tillhör ESS.