top of page

Recension om Siljan100 2016

Tisdagen den 20e December damp nr4 utav det Svenska Mountainbike magasinet - mtb Sweden Magazine ned i vår brevlåda.

Vi hade fått tips om att det eventuellt skulle finnas en större artikel / recension om Siljan100 mtb-loppet i nämnda nummer.

Så fort vi hade tidningen i handen började vi leta och leta, tills vi hittade recensionen. Läste igenom det hela en gång och sedan en gång till. Skickade tidningen till nästa person medans jag smälte det hela.

Med stor ödmjukhet får vi säga att artikeln var en mycket bra sammanfattning utav hur deltagarna kände för loppet Siljan100, som är Sveriges första och mest utmanande 100miles mtb-lopp i Sverige.

Vi rekommenderar att du skaffar en prenumeration på mtb Sweden Magazine eller köper lösnummer, speciellt nr 4 2016 där du kan läsa om Siljan100

Lite citat från artikeln / recensionen:

" Ett mycket bra arrangemang av tävlingsledningen där allt gått prickfritt. Välskyltat och lagom mellan depåerna med stort utbud av både vätskor och mat."

"Hamburgarna som man får efter loppet smakade gudomligt."

"Nu har jag kört både cykelvasan, Vätternrundan, Finnmarksturen och flera andra långlopp i Sverige. Men inget har varit lika tufft som Siljan100. Över 2700 höjdmeter"

"Det är där utmaningen ligger"

"Rekommenderas Varmt"

Vi på Siljan100 tackar ödmjukast för den fina recensionen och blir nu än mer sporrade att fortsätta vårt mål med att erbjuda Sveriges mest utmanande mtb-lopp

Utvalda inlägg
Nya inlägg
Arkiv
Sök via taggar
Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon
bottom of page