top of page

Den största Utmaningen ?


SIljan100 är Sveriges första 100miles och mest Utmanande Mtb lopp som nu får lite mer uppmärksamhet i Media. Allt om Mtb är Sveriges största oberoende Mtb tidning och i senaste numret (nr2 - 2018) har Siljan100 fått en uppmärksammad artikel. Allt om Mtb guidar sina läsare med en Långloppsguide och där är Siljan100 med sina 100miles (160 Km) det längsta loppet utav alla. Siljan100 är även Nordens tuffaste Mtb-lopp med mest höjdmeter. Med andra ord är Siljan100 en rejäl utmaning för dig som vill gå vidare med sin Mtb cykling.

OBS! Notera att Siljan100 är Riktig Mountainbike där terrängen är mycket varierande. Allt från asfalt till grus, stig och bitvis väldigt utmanande cykling. Svårighetsgraden är mellan 1-5, där 5 krävs att man kan hantera sin cykel.

Siljan100 går den 1:a September med start och Mål i Rättvik.

Allt om Mtb hittar du på: http://www.alltommtb.se och du som gillar landsvägscykling kan läsa mer på: http://www.cyclingplus.se/

Hälsningar från SIljan100 Teamet

Utvalda inlägg
Nya inlägg
Arkiv
Sök via taggar
Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon
bottom of page