top of page

Alla tillstånd godkända!


SIljan100 har fått alla tillstånd.

Det har varit klart under en period att allt var godkänt och klart för Sveriges första 100miles Cykellopp i Dalarna -Rättvik den 1:a September 2018. Den 27:e mars anlände alla officiella papper till vår organisation med godkännandet. Vi vill tacka Länsstyrelsen Dalarna för god service och hantering av ärendet.

Remissen för att få godkänd och Utredning har gått ut till Trafikverket Region Mitt, Polismyndigheten Region Bergslagen, Svenska Cykelförbundet, kommunerna Rättvik, Mora och Leksand och länsstyrelsens naturvårdsenhet.

Siljan100 går den 1:a September med start och Mål i Rättvik.

Hälsningar från SIljan100 Teamet

Utvalda inlägg
Nya inlägg
Arkiv
Sök via taggar
Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon
bottom of page