top of page

SILJAN100 - 2020!

Siljan100 inför 2020

Under alla år som SILJAN100 genomförts har loppet gått av stapeln i September. Detta är en tradition som vi inför 2020 måste bryta. Anledningen är att vårt moderbolag kommer att vara huvudsponsor och arrangör för Välgörenhetsloppet RIDE FOR LIFE under september 2020.

RIDE FOR LIFE (www.rideforlife.se) är ett Cykelevent till förmån för Hjärt-Lungfonden och syftet är att samla in pengar till den livsviktiga forskningen. Målet är även att uppmärksamma människor att hjärtsjukdomar är den vanligaste dödsorsaken bland befolkningen. 4 av 10 dör i hjärt/lungsjukdomar, vilket är fler än samtliga Cancerfall och AIDS fall ihop ! Detta är en alldeles för hög siffra och vi vill vara med i kampen att rädda fler liv.

Vi kommer att ha löpande information om 2020 på vår hemsida och FB sida. Följ oss gärna

Siljan100 - Riktig Mtb

Hälsningar från SIljan100 Teamet

Utvalda inlägg
Nya inlägg
Arkiv
Sök via taggar
Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon
bottom of page