top of page

SILJAN 100

STARTGRUPPER

Vi har olika startgrupper och du som är anmäld kommer så klart få information när du startar. Vi rekommenderar dock att du håller koll här på hemsidan under länken "Nyheter & Uppdateringar", på vår FaceBook sida och våra övriga sociala medier för eventuella ändringar och uppdateringar.

Första startgrupp är Soloklass 07:00 och Övriga 07:10

 

Karta över banan
START & MÅLGÅNG

Start och Målgång är Rättviksparken. Siljan100 hyr hela parken under eventet. Detta är praktiskt och toaletter samt dusch finns till ditt förfogande.

Första startgruppen kör iväg 07:00 och sista startgrupp är 07:10

 

HÄMTA STARTGRUPP

Du kommer att kunna hämta startgruppen som PDF fil här. Kommer att läggas upp under 2019 vid anmälans stängning.

 

Snitsling av Banan

Banan kommer att snistlas med gula & röda snitslar samt stora Orange Enduropilar pilar. Anledningen till gul/röda band är att dom syns lättare i skogspartierna. Banan kommer vara uppmärkt med ca 500 Pilar. Flera Enduropilar på rad innebär fara, eller annat som du bör vara uppmärksam på. Vi kommer löpande informera dig som är anmäld om dom olika tecken det innebär. Vi uppdaterar detta så klart i PM:et som du får via mejl, eller så kan du hålla utkik under länken "Nyheter & Uppdateringar". På vårt "Prerace" fås dessutom allra senaste info om banan

 

Depåer

OBS! På vår GPS fil som skickar till alla anmälda ser du exakt var varje depå är  för 2019 års upplaga utav Siljan100.

Det kommer att finnas 3st depåer längst banan som är jämnt fördelade samt slutdepån när du går i mål. I mål väntar nystekta goda och saftiga Hamburgare + dricka. Du kommer att erbjudas bra mat, vatten, kaffe, te, läsk,, energidryck, mm på depåerna längst banan. Vi på Siljan100 är måna om att ge dig bra energitillskott under och efter loppet. Varje depå är bemannad utav erfarna och kunniga personer med stor service kännedom.

Du som har önskemål om Vego mat, Glutenfritt etc, vänligen kontakta oss så löser vi det för dig.

Behöver du fler detaljer?

Vi hjälper dig. Kontakta oss via mejl eller via våra Sociala Media kanaler eller tel.

bottom of page